Web Analytics Made Easy - Statcounter

حال و هوای بازار ارز از معاملات پشت خطی جمعه شب مشخص بود. نرخ دلار در معاملا ت پشت خطی  به بالای ۲۴ هزار و ۱۰۰ و به ۲۴ هزار و ۴۰۰ تومان رسید، طبق گفته معامله‌گران بعد از صحبت‌های گروسی و بلینکن درباره عدم تمدید توافق فنی از سوی ایران قیمت دلار در معاملات فردایی صعودی شد.   زیرا معامله گران تصور می کردند با این عدم تمدید هیجان خرید در بازار ارز بیشتر می شود در این ذهنیت معامله گران نیز تنها نبودند  بازارساز نیز همین ذهنیت را داشت و اولین نرخ بازار متشکل ارزی در کانال ۲۴ هزار تومان باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از روز چهارشنبه معامله‌گران به مساله تمدید توافق توجه داشتند حتی در آن روز با وجود شکاف زیاد میان قیمت دلار در چهارراه استانبول و قیمت دلار در سلیمانیه حرکت معاملاتی آنان با احتیاط بود  دلیل این احتیاط، انتظار معامله‌گران برای تمدید توافق فنی هسته‌ای در روز پنج شنبه بود. معامله‌گران تمدید این توافق را لازمه احیای برجام می‌دانستند، اما برخلاف تصور آن‌ها در روز پنجشنبه توافق فنی هسته‌ای تمدید نشد و نرخ‌ها در معاملات فردایی روز جمعه افزایش یافت.

قیمت یورو نیز در بازار آزاد با افزایش ۴۰۰ تومانی نسبت به چهارشنبه به ۲۹ هزار تومان رسید که این قیمت پایین‌تر از نرخ برابری یورو به دلار در بازار است. نرخ سکه نیز پشت مرز ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حال معامله بود که در صورت عبور پرقدرت از این مرز، خریداران به بازار اضافه شده و نرخ به سمت سطح مقاومت ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد رفت و در مقابل اگر از این مرز عبور نکند، به سمت سطح حمایت ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بازخواهد گشت.

چشم‌انداز معامله‌گران در بازار چیست؟

به قول معامله‌گران سقف مقاومتی بعدی دلار ۲۴ هزار و ۷۰۰ تومان است چرا که طی یک ماه گذشته یکبار نرخ تا این سقف حمایتی رفته و برگشته است. منظور از سقف مقاومت، نقطه‌ایست که با نزدیک شدن نرخ به آن به میزان فروشنده‌ها اضافه می‌شود و در صورت عبور پرقدرت قیمت از این سطح، از قدرت فروشنده‌ها کاسته شده و به خریداران اضافه می‌شود. همچنین معامله‌گران کف حمایتی دلار را ۲۴ هزار و ۱۰۰ تومان می‌دانستند که در صورت رفتن نرخ به این مرز، به تعداد خریداران اضافه خواهد شد.

بر اساس گزارش میدانی از بازار ارز فردوسی، دو دسته معامله‌گر در بازار وجود داشت: دسته اول معامله‌گران افزایشی، این افراد تصور داشتند نرخ دلار پس از پشت سر گذاشتن ۲۴ هزار و ۴۰۰ تومان به سطح مقاومت ۲۴ هزار و ۷۰۰ تومان خواهد رسید. دسته دوم معامله‌گران کاهشی‌اند که تصور می‌کنند دلار نمی‌تواند به صورت پرقدرت مرز ۲۴ هزار و ۴۰۰ تومان را بشکند و به سمت سطح حمایت ۲۴ هزار و ۱۰۰ تومان نزول خواهد کرد.

نکات بازار ارز:

۱- در روز چهارشنبه اختلاف نرخ دلار سلیمانیه و تهران به ۲۵۰ تومان رسیده که این موجب قاچاق ارز از تهران به سلیمانیه می‌شود. معامله‌گران به این نکته اشاره می‌کردند که علاوه بر قاچاق ارز، ریال هم درحال انتقال به سلیمانیه است. طبق گفته معامله‌گران افرادی در تهران درحال جمع‌آوری ایارن چک و تبدیل آن به بسته‌های ۵ میلیون و ۱۰ میلیون تومانی هستند تا آن را به سلیمانیه بفرستند و در ازای آن کارمزد بگیرند. به قول آن‌ها این موضوع برای عدم انتقال پول از طریق سیستم بانکی کشور به منظور خرید دلار از سوی متقاضیان غیر مقیم است. آنان به دلیل محدودیت ها و پرهیز از ردیابی از سیستم بانکی استفاده نمی کنند و به صورت نقد خرید می کنند از این رو نیاز به ریال دارند.

۲- نکته دوم درمورد حضور خریداران در بازار است. برخلاف هفته گذشته، با صعود دلار، به تعداد خریداران در بازار ارز اضافه شد و معامله‌گران دلیل این اتفاق را اثر گروسی در بازار ارز می‌دانستند. به گفته آن‌ها با صعود دلار طی معاملات امروز انتظار کوتاه‌مدت خربدارن، افزایشیست.

۳- نرخ کرایه کارت ملی برای دلار سهمیه‌ای، با افزایش ۳۰ درصدی، از ۳۰۰ به ۴۰۰ هزار تومان رسید. کرایه کارت ملی در بازار برای خرید دلار سهمیه‌ای دارنده کارت ملی استفاده می‌شود. هر کارت ملی می تواند  دو هزار یورو در سال یا معادل آن به ارزهای دیگر را با نرخ صرافی خرید کند./اقتصادنیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: بازار ارز قیمت دلار نرخ اجاره کارت ملی دلار سهمیه ای معامله گران هزار تومان تومان رسید بازار ارز ۴۰۰ تومان ۱۰ میلیون ۲۴ هزار کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار زیر چتر کدام رخداد جان گرفت؟
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید